Sometimes you just need something new

Nu har jag äntligen fattat ett beslut..
Jag kommer att byta blogg här framöver, vet inte riktigt när det blir men ett byte kommer att bli av. Känner att det är dags att förnya sig, efter snart 7 år (dra åt skogen så länge!) med denna blogg så är det verkligen dags för nytt. Behöver en nystart och jag känner mig taggad till tusen. Måste dock få till allt jag vill innan bytet blir av (så som namn, domännamn, design, kolla om de går att flytta med alla gamla inlägg och dylikt) och det kommer att ta ett ganska bra tag innan det blir ordning på det. Tänker inte stressa på bytet, utan det får komma när det passar, men det kommer definitivt att bli av – skönt!
Jag vill också uppdatera er om att vi ska börja bygga växtvägg inomhus inom kort. Jag återkommer med fler bilder när vi startat igång projektet 🙂
Får väl hoppas att en del av mina läsare hänger med till den nya bloggen senare..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *