Så sabla skönt

Igår var jag till min frisör och fixade håret.. 
Så skönt det är, och vilken befrielse att få kapa av håret. Visst, långt hår är trevligt men fan så jobbigt och omständigt – sjukt mycket mer jobb. Tacka vet jag kort hår, lättare att ha och göra med och framför allt, mycket skönare. Kapade håret drygt 2 decimeter, om inte ännu mer, och sen tunnades det ut (har hur tjockt hår som helst), tillfixat och färgat. Så nu har jag brunt och lila hår, men för att få den intensivitet på de lila som jag vill så måste jag använda färgbomb. Har beställt hem två stycken faktiskt. Både den lila och den lila/röda – ska bli spännande och se vad det blir av allt. Jag är jätte nöjd och trivs mycket bra.
Vår minsting kom hem idag och visade prover skolans nya klasströja med roligt tryck. Vi tyckte den var superfin, det var en tröja med skolans emblem och runt om den var det olivkvistar med alla klassens elevers namn på 🙂
Efteråt hämtade vi ut tapeterna och golvet till sovrummet igår. Tanken är att tapetsera i helgen och lägga golv nästa helg. Vi behöver lite hjälp av snickar-svärfar. Ska bli skönt när allt är klart och vi kan börja flytta in igen.