Jag älskar fina, levande blommor

Fick mig en bukett med tulpaner av Hjärtat med tillhörande vas..
Den senaste tiden har jag haft riktig dille på tulpaner, kan inte riktigt få nog av dem. Köper på mig en bukett ifrån svenskaflorister.se till och från och har ståendes på köksbordet. Allt ser så mycket mer levande ut med lite blommor i en vas. Hade en helt okej dag igår, hade lite besök och sen vart det bara lugnt och skönt. Gjorde inte så överdrivet mycket. Hjärtat bjöd på middag i form av kött, gratäng och sås – riktigt gott var det! Som sagt, en helt okej dag.
Jag har äntligen hittat ett städbolag som är riktigt bra. Det tog mig några vänder med olika personer som var här innan jag verkligen var nöjd.
Idag kommer det mer gäster och det ska bli kul. Kommer släkt som aldrig har sett vårt hus, så ska bli kul att få visa dem runt i vårt lilla renoveringsobjekt.